ASHTANGA VINYASA, HATHA, KUNDALINI JOOGA, SHINDO

KUNDALINI JOOGA MEESTELE, JOOGAVÕIMLEMINE

KOOLILASTE JOOGA, NOORTE JOOGA

BEEBIOOTAJATE JOOGA, EMADE JOOGA, HORMOONVÕIMLEMINE

Viljandi Joogakeskus

Pikk tn 2c

Oled oodatud!

Väekad laulud, ekstaatiline tants, lamamiskontsert

muud praktikad
19.03.2022_magasiaidas
Kuupäev: Laupäev, 19 Märts 17:45 - 21:30

Asukoht: Holstre Magasiait  |  Linn: Viljandi, Estonia

Laupäeval, 19. märtsil oled taas oodatud rändama. Meid juhatavad oma loominguga Eve Arm, Tauno Tõrva ja Aivar Täpsi.
???
Eve Arm- väega lauluring (18.00-19.00)
Eve on eeslauljaks lauluringile, kus laulame väe-ja armastuslaule, mis täidavad hinge ja rahustavad meelt ning loovad maailma, mida luua soovime. Ringi toob ta nii enda loodud loitse, väelaule, armastust ja helgust loovaid eestikeelseid mantraid, kui mõned vägevad tuntumad teiste laulikute lood. Viljandimaal sündinud-kasvanud naisena on tal alati ülimalt hea meel kodukanti tagasi tulla ja oma loomingut ja rõõmu siin väekas paigas jagada.
?✨?
Tauno Tõrva- ekstaatiline tants (19-20.30)
Tauno: "Avastasin enda jaoks ekstaatilise tantsu maailma, kuna leidsin Viljandis augu, mida täita. Areng on olnud kiire ja soov luua aina kasvab. Selle kõige tõttu avastan enda jaoks uusi muusikastiile, millest mul polnud varasemalt aimugi. Afro house, tribal beats, etno house on stiilid, mida oma pidudel mängin. Pärimusmuusika üle maailma segatuna tänapäevase house muusikaga. Selles on ürgsust, selles on energiat. Ma ei pea ennast Dj-ks. Ma olen looja nagu Sinagi."
?✨?
Aivar Täpsi- meditatiivne ja teraapiline kontsert-seanss gongidel ja kristall-helikaussidel (20.30-21.30)
Aivar on uuema aja heliteraapiavahendite, kristall-helikausside praktik. Tal on üle tosina aasta kogemust meditatiivsete kontsertidega, aga kõige suuremaks õpetajaks peab Aivar universumit, kes kõneleb läbi suure gongi.
Laulvate kristallkaussidel laseme oma keha ning meeli mõjutada helidel, mis lastakse kõlada sooviga muutuda puhtamaks ning terviklikumaks. Kristallkausid kokku valgustavad kogu meid ümbritsevat ning laevad ja puhastavad kuulajate füüsilist-, kui ka emotsionaalset-, mõtte- ja vaimkeha. Toimub tasakaalustumine.
Päikesegongi helid liigutavad meis lahti seismajäänud mõttemustrid, energiakogumid ja tumeduseväljad. Temale sekundeerib Paiste gong, mis heliseb südametasandi vibratsioonidel. Gongiheli viib meid rännakule, kus ei pea sammugi astuma. Seda kõike on mõnus kuulata lamades või istudes. Võta endale matt ja pleed kaasa.
 
✨Koht: Holstre Magasiait
✨Aeg: 19. märts kell 17.45- 21.30
✨Tasakaalupanus: 30€ sularahas, noored (kuni 18a) 15€
✨Kaasa: oma veepudel, matt ja pleed. Meil on mõned matid ja pleedid ka kohapeal.
Üritus on alkoholivaba.
✨Palun teata kindlasti enda ja oma kaaslaste osalemisest aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 

 

Telefon
E-post
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Aadress
Pikk 2c, Viljandi
71003 Viljandi maakond, Estonia

 

Kaart


 

Kõik kuupäevad


  • Laupäev, 19 Märts 17:45 - 21:30
  • Pühapäev, 20 Detsember 11:00

Viljandi Joogakeskuse kalender

E T K N R L P
5
7
12
14
19
21
26
28
Liitu Viljandi Joogakeskuse uudiskirjaga

captcha