ASHTANGA VINYASA, HATHA, KUNDALINI JOOGA, SHINDO

KUNDALINI JOOGA MEESTELE, JOOGAVÕIMLEMINE

KOOLILASTE JOOGA, NOORTE JOOGA

BEEBIOOTAJATE JOOGA, EMADE JOOGA, HORMOONVÕIMLEMINE

Viljandi Joogakeskus

Pikk tn 2c

Oled oodatud!

Jooga & Nidrā: detsembrikuus Viljandis

jooga
Kuupäev: Kolmapäev, 30 November 19:30 - 20:30

Asukoht: Viljandi Joogakeskus  |  Linn: Viljandi, Estonia

Tähistame koos ühiseid kogemusi matil, enne kui aasta saab lõpu. Kohtume detsembrikuus iga nädal. Mul on sinuga palju jagada!
Tunnid põhinevad hatha jooga stiilil, kuid jätan endale vabaduse tunnile läheneda intuitiivselt – see tähendab, et vahel ei ole me asendites nii kaua, kui klassikalises hathas ollakse, vaid liigume voolavalt ühest asendist teise, seega võib see rohkem sarnaneda vinyasa stiilile. Ütlen selle kohta hatha flow. Isegi, kui need nimed sulle midagi ei ütle (hatha ja vinyasa), siis tea, et tundidega saab hakkama igaüks – annan erinevate asendite/liikumiste juures ka valikuvariandid.
Joogatunnile lisab erilisust jooga nidra praktika, mille viime läbi kõige lõpus. See on aktiivne juhendatud meditatsioonipraktika, mis kasutab järk-järgulist tehnikate kombinatsiooni, et viia keha sügavasse, lõdvestunud olekusse, napilt magama jäämiseni (kusjuures inimesed päriselt ka jäävad mõnikord täitsa magama:)). Sinu aju on sel ajal aktiivne, kuid füüsiline keha saab süvalõdvestuse. See on inimestele, kes otsivad oma elus ehk paremat keskendumist, on stressis või on probleeme unega. Mina näen, et selline praktika võiks olla omamoodi toetav sellisel natuke stressitekitaval jõuluperioodil, kus kõike võib mingi hetk olla liiga palju.
Esimene tund kolmapäeval (30/11) kell 19:30-20:30. Hind 10.-
Tegemist on segagrupiga, oodatud nii mehed, kui ka naised! ❤ Anna palun oma tulekust teada, kirjutades mulle eraldi. Kohad on piiratud.
Kohtume matil
Loreta Sindi 
Näita vähem

 

 

Aadress
Pikk 2c, Viljandi
71003 Viljandi maakond, Estonia

 

Kaart


 

Kõik kuupäevad


  • Alates Kolmapäev, 30 November 19:30 kuni Kolmapäev, 28 Detsember 20:30
    Kolmapäev

Viljandi Joogakeskuse kalender

E T K N R L P
3
5
10
12
17
19
24
26
31
Liitu Viljandi Joogakeskuse uudiskirjaga

captcha