ASHTANGA VINYASA, HATHA, KUNDALINI JOOGA, SHINDO

KUNDALINI JOOGA MEESTELE, JOOGAVÕIMLEMINE

KOOLILASTE JOOGA, NOORTE JOOGA

BEEBIOOTAJATE JOOGA, EMADE JOOGA, HORMOONVÕIMLEMINE

Viljandi Joogakeskus

Pikk tn 2c

Oled oodatud!

Osho meditatsioon (neljapäev)

jooga
Kuupäev: Neljapäev, 24 November 18:00 - 19:00

Asukoht: Viljandi Joogakeskus  |  Linn: Viljandi, Estonia

Meditatsioon algab sealt, kus igasugune mõtlemine teeb pausi!

Oma tundides saame aasta jooksul praktiseerida:

OSHO Kundalini meditatsiooni, OSHO Nadabrahma meditatsiooni, OSHO Nataraj meditatsiooni, OSHO Vipassana meditatsiooni, OSHO Mandala meditatsiooni, OSHO Devani meditatsiooni, OSHO Chakra heli meditatsiooni, OSHO Chakra hingamise meditatsiooni, OSHO Gourishankar meditatsiooni, OSHO Pöörlemise meditatsiooni OSHO No- dimension meditatsiooni.

NELJAPÄEV 16:30-17:30 (algab oktoobris) Osho Nataraj meditatsioon- nataraj on tantsu energia. See on tants kui totaalne meditatsioon, kus kaob igasugune sisemine jagunemine ja püsib peen, lõdvestunud teadlikkus. Hind: 8.-

REEDE 18:00-19:15 (algab oktoobris) Osho Kundalini meditatsioon- tõhus viis kogu päeva lahti harutada ja lahti lasta. Hind: 8.-

Tunnis osalemiseks on vajalik eelregistreerimine: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Olen Maarja Ilves -Sadhana Tejas. Olen lõpetanud Eesti Meditatsioonikooli aastase õppe, et anda edasi Osho aktiivmeditatsioone ja lisaks olen leidnud enda jaoks šamanismi süvaõpingud. Olles aasta otsa järjepidevalt praktiseerinud altiivmeditatsioone, võin väita, et olen selle lühikese ajaga iseendale ja oma olemusele taas lähemale jõudnud! Soovin ka Teiega jagada ja edasi anda seda võimsat tööriista, et jõuaksite enda keskmesse!

Kohtumiseni!?

 

E-post
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Aadress
Pikk 2c, Viljandi
71003 Viljandi maakond, Estonia

 

Kaart


 

Kõik kuupäevad


  • Alates Neljapäev, 03 November 18:00 kuni Neljapäev, 22 Detsember 19:00
    Neljapäev
  • Pühapäev, 20 Detsember 11:00

Viljandi Joogakeskuse kalender

E T K N R L P
3
5
10
12
17
19
24
26
31
Liitu Viljandi Joogakeskuse uudiskirjaga

captcha