ASHTANGA VINYASA, HATHA, KUNDALINI JOOGA, SHINDO

KUNDALINI JOOGA MEESTELE, JOOGAVÕIMLEMINE

KOOLILASTE JOOGA, NOORTE JOOGA

BEEBIOOTAJATE JOOGA, EMADE JOOGA, HORMOONVÕIMLEMINE

Viljandi Joogakeskus

Pikk tn 2c

Oled oodatud!

Konstellatsioonid

muud praktikad
Kuupäev: Laupäev, 04 Märts 11:30

Asukoht: Viljandi Joogakeskus  |  Linn: Viljandi, Eesti

Konstellatsioon on järjest enam populaarsust koguv tõhus intuitiivse grupitöö meetod, mida kasutatakse teraapias, töö- ja ärinõustamisel, mõnel pool maailmas ka pedagoogikas, politseitöös, kohtusaalis jne.
 
Konstellatsioonis tehakse pilt kliendi sisemaailmas toimuvast tema enda jaoks ruumis nähtavaks. Ta saab seda vaadelda ja tunnetada ning sellel on väga tugev mõju. Konstellatsiooniväli teeb nähtavaks jõulised ja sügavad sisemised protsessid, tuues taipamisi ja tervendust nii kliendile kui ka teistele kohal viibijaile.
 
Töötoas räägin lühidalt konstellatsioonimeetodi olemusest ja toimimise põhimõtetest. Kellel ja millistel juhtudel võib konstellatsioonist abi olla, mida osaledes silmas pidada, et tööst elukvaliteedi muutmisel maksimaalselt kasu saada. Teeme harjutusi ja konstellatsioonitöid.
Varasemad teadmised meetodist ei ole vajalikud, oodatud on kõik huvilised! Võid tulla vaatama, kuulama, uudistama. Kui sul on mure ja soovid seda lahendada, on Sul võimalik tellida endale konstellatsioonitöö.
 
ISIKLIKE TÖÖDE ARV ON PIIRATUD, seega kui soovide endale konstellatsiooni tellida, anna sellest võimalikult kiiresti teada!
Töötuba viib läbi Katrin Juurvee - sertifitseeritud perekonstellöör, struktuursete tööde konstellöör ja süsteemne nõustaja ning transpersonaalne psühhoterapaut; Eesti Professionaalsete Konstellööride Assotsiatsiooni liige.
 
Hind osalejale/ vaatlejale/ asendajale 15 eurot.
Asendamine tähendab osalemist klientide konstellatsioonitöödes. Selle käigus saab kogeda erinevaid tundeid ja olukordi, mis mõjub rikastavalt ning toob tihtipeale huvitavaid ja olulisi taipamisi. Teiste teemadega töötades õpid ilmselt nii mõndagi ka iseenda ja oma suhete kohta.
Hind lühikonstellatsiooni tellijale 40 eurot.
 
Lühikonstellatsioonist on abi nt juhul, kui seisad valiku ees, olgu siis isiklikus elus või tööalaselt; soovid suhte diagnostikat või hinnangut hetkeolukorrale mingis situatsioonis.
 
Konstellatsioonitöö (u 1,5 tundi) tellijale 120 eurot.
Terapeutilises konstellatsioonis saab mõjutada ja tervendada erinevaid eluvaldkondi. Töötada saab järgmiste teemadega:
• suhteprobleemid (nii partneri, pereliikmete, sugulaste, töökaaslaste, koostööpartneritega)
• tugevad emotsioonid (nt hirm, viha, süütunne, kurbus, ärevus, armukadedus, ebakindlus jne)
• korduvad käitumismustrid
• haigussümptomid
• sõltuvused
• laste käitumisraskused ja terviseprobleemid
• rahaprobleemid
• anda energiat, väge, jõudu eesmärkide poole liikumiseks
 
Tasuda saab ettemaksuna MariaAngel OÜ kontole EE682200221069762100 (selgitusse enda nimi ja ürituse toimumise kuupäev) või sularahas kohapeal.
 
Kui soovid töö tellida, vaatlejana/asendajana osaleda või kui Sul on küsimusi, kirjuta julgesti meiliaadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või Messengeri Katrin Juurvee või helista 5552 7471
 

 

Telefon
E-post
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Aadress
Pikk 2c, Viljandi
71003 Viljandi maakond, Eesti

 

Kaart


 

Kõik kuupäevad


  • Reede, 24 Märts 17:30 - 21:30
Liitu Viljandi Joogakeskuse uudiskirjaga

captcha