ASHTANGA VINYASA, HATHA, KUNDALINI JOOGA, SHINDO

KUNDALINI JOOGA MEESTELE, JOOGAVÕIMLEMINE

KOOLILASTE JOOGA, NOORTE JOOGA

BEEBIOOTAJATE JOOGA, EMADE JOOGA, HORMOONVÕIMLEMINE

Viljandi Joogakeskus

Pikk tn 2c

Oled oodatud!

MEESTEJOOGA (2018)

jooga
Kuupäev: Kolmapäev, 17 Jaanuar 17:00 - 18:30

Asukoht: Viljandi Joogakeskus  |  Linn: Viljandi, Estonia

MEESTE JOOGA sobib igas eas meestele, kes soovivad oluliselt tõsta oma elukvaliteeti ja avardada oma maailmapilti. Minu juhendatavad tunnid toetuvad „kolmele vaalale“: harjutused, süvalõdvestus ja meelerännakud. Seetõttu on ka tunni kestus võrdlemisi pikk – 90 min. Harjutused ja erinevad asendid aitavad juba lühikese ajaga saavutada märkimisväärset kehalist muutust – paraneb rüht, tasakaal ja tõuseb liigeste ning lihaste toonus. Süvalõdvestuses viime keha täielikku puhkeseisundisse, milles taastub ja täieneb meie eluenergia hämmastvalt efektiivselt. Sellele järgneb meelerännak, mille eemärkideks on laiemas plaanis oma tunnetusmaailma elustamine ja arendamine, kitsamalt erinevate suhteprobleemide ja hingetraumade (-haavade) lahendamine ning ravimine.

Lisaks eelnevale käsitleme joogatunnis mehele loomupärasemaid küsimusi, teeme temaatilisi joogatunde ja soovi korral annan ka koduseid praktikaid. Meestele on väga oluline jagada ja saada toetust teistelt meestelt, sest teatud teemadest naiste seltskonnas lihtsalt ei räägita.

Novembris ehk hingedeajal keskendume meelerännakutes suhete parendamisele oma esivanematega ehk juurte tugevdamisele, millest otseselt sõltub meie materiaalne maailm ja heaolu, samuti suhted naistega ning hingerahu.

Ent iga tund on veidi erinev sõltudes grupi koosseisust ja vajadustest siin ja praegu. Kui kellelgi on seljaprobleemid, siis keskendume lülisamba harjutustele. Kui kellelgi on probleeme unega, siis süvendame lõdvestusoskust, jne.

Kõige eelneva tulemusel hakkavad erinevad probleemid, sh meelemürgid, tasapisi langema kui kuivanud oksad puult.

Tunnid toimuvad kolmapäeviti kell 17.00

Tunni pikkus 90 min.

Üksiktund- 8.00

Kuukaart- 25.00

10x kaart- 60.00

juhendab Kalle Gaston

 

Telefon
E-post
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Aadress
Pikk 2c, Viljandi
71003 Viljandi maakond, Estonia

 

Kaart


 

Kõik kuupäevad


  • Alates Kolmapäev, 03 Jaanuar 17:00 kuni Kolmapäev, 31 Jaanuar 18:30
    Kolmapäev

Viljandi Joogakeskuse kalender

E T K N R L P
5
7
12
14
19
21
26
28
Liitu Viljandi Joogakeskuse uudiskirjaga

captcha