ASHTANGA VINYASA, HATHA, KUNDALINI JOOGA, SHINDO

KUNDALINI JOOGA MEESTELE, JOOGAVÕIMLEMINE

KOOLILASTE JOOGA, NOORTE JOOGA

BEEBIOOTAJATE JOOGA, EMADE JOOGA, HORMOONVÕIMLEMINE

Viljandi Joogakeskus

Pikk tn 2c

Oled oodatud!

Hatha jooga (neljapäev)

jooga
Kuupäev: Neljapäev, 23 Juuni 17:00 - 18:30

Asukoht: Viljandi Joogakeskus  |  Linn: Viljandi, Eesti

 

NELJAPÄEV kell 16.30 on oodatud nii algajad kui kogemustega joogahuvilised

 

Minule endale sobib vana aja Hatha jooga ja olen lõpetanud Hata jooga õpetaja kursuse. Hatha jooga sobib vanuseliselt kõigile ja ka erineva füüsilise ettevalmistusega inimestele.

Kui sa juhtud algajana joogasse, siis sul pole aimugi, mis ees ootab. Minuga juhtus nii ja ehk väike kokkuvõte aitab seda maailma avada.

Ruumi sisenemisel tavaliselt võtab Sind vastu mahe muusika või vaikus, puhas ruum- kõik see loob atmosfääri. Kui ruumis on juba inimesi, siis kõik on kuidagi pühaliku olekuga, istuvad jalad risti, vahel ka silmad kinni.

Asendid, mida joogas nimetatakse asanadeks, tunduvad esialgu lihtsad ja sobivad kõigile. Mõnusad tasakaaluharjutused, käte ja sõrmede asendid, lõdvestus ja puhastustehnikad panevad keskenduma vaid iseendale. Kehal tuleb küll pühenduda erinevatele hingamisharjutustele, kuid liikumine on seejuures sujuv ja rahustav. Seeläbi õpitakse läbi pingutuse asendisse lõõgastuma. 

Kuna lõõgastus tänapäeva maailmas on oluline, on hatha jooga mõtestatud ja suunatud rahulolu tunde saavutamisele. Selle tulemusel muutub inimene enese teadlikumaks ja tasakaalukamaks. Konsentratsioon muutub tasapisi meditatiivseks. Spetsiaalsed liigutused aitavad liikuda ühelt harjutuselt teisele harmoonias ja tasakaalus. Keha muutub painduvaks, elastsemaks, nõtkemaks.

Vanemale inimesele toob see noorenemise. Sihipärane harjutamine loob imelisi muutusi, näiteks energia avardumise, vereringe paranemise ja parema stressitaluvuse ka argipäeva muredele. Kui õpid ennast sügavamalt tundma, mõistad ka ümbritsevat paremini. Oled õnnelikum inimene! 

Õige pea panen koduleheküljele üles ka näidistunni, mis loob ettekujutuse, millega tegeleme. Miks tulla. Vaata ka www.maie.ee 

Osalemistasu 10 € tund

Riietu mugavalt, praktiseerime paljajalu. Võta kaasa matile asetamiseks treeningrätik

Vastan või helistan tagasi tel. 5114158

Maie

 

 

Telefon
E-post
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Aadress
Pikk 2c, Viljandi
71003 Viljandi maakond, Eesti

 

Kaart


 

Kõik kuupäevad


  • Alates Neljapäev, 19 Mai 17:00 kuni Neljapäev, 28 Juuli 18:30
    Neljapäev

Viljandi Joogakeskuse kalender

E T K N R L P
1
3
4
5
7
8
10
11
12
14
18
19
21
22
24
25
26
28
29
Liitu Viljandi Joogakeskuse uudiskirjaga

captcha